UA
EN
111
2222
UA
EN
Розділи

Курси підвищення кваліфікації на тему: «Управління водними ресурсами. Питна вода, законодавчі вимоги, підходи до управління і технології водопідготовки. Стічні води, законодавчі вимоги і технології очищення»

   Мета – підвищення кваліфікації та професійної компетенції у вирішенні пріоритетних екологічних завдань у сфері управління водними ресурсами, водопостачання та водовідведення, сучасних методів очищення стічних вод.
   В процесі навчання слухачі набудуть знання щодо:
- інтегрованого управління водними ресурсами;
- засад та завдань державного та відомчого моніторингу вод;
- управління безпекою води та санітарії;
- актуальних проблеми якості води, сучасних технологічних рішень та критеріїв їх застосування;
- сучасних вимог та актуальних завдань та технологій очистки стічних вод;
- геоінформаційних систем для рішення водно-екологічних та водогосподарських проблем;
- будівельного інформаційного моделювання для проектування водогосподарських об’єктів;
- можливостей та шляхів залучення інвестицій у сектор водопостачання та водовідведення.
   Навчання проводять досвідчені фахівці Державної Екологічної Академії, Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», Київського Національного Університету Будівництва та Архітектури, Науково-дослідного і конструкторсько-технологічного інституту міського господарства.
   Після закінчення навчання слухачі отримають сертифікат встановленого зразка про професійну підготовку.
   Вартість навчання – 4000 грн. за одну особу. Курси відбудуться 24-26 травня 2021 р. у приміщенні Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління за адресою: вул. Митрополита Василя Липківського 35, корпус 2, м. Київ, 03035. Реєстрація слухачів – о 9.30 годині.
   Для комплектування груп просимо надіслати заявку до 17 травня на e-mail: natzakor@gmail.com , тел. (067)7890633
   Заявка доступна для скачування за посиланням: https://cutt.ly/zcLmqtd
Анонси
Дату проведення курсів буде визначено після формування групи слухачів (кількість місць обмежена), про що буде повідомлено всім заявникам і буде надіслано пакет договірної документації та рахунок на оплату.  Орієнтовно початок проведення курсів планується у другій декаді березня 2024 року....
22.02.2024
Постійно діючі курси відбудуться у дистанційному режимі.Мета – підвищення кваліфікації та професійної компетенції у вирішенні пріоритетних екологічних завдань у сфері поводження з небезпечними відходами. В процесі навчання слухачі набудуть знання щодо нормативно-правових вимог у сфери по...
29.11.2023
Шановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у міжнародній конференції «ЗЕЛЕНА ЕКОНОМІКА ТА НИЗЬКОВУГЛЕЦЕВИЙ РОЗВИТОК: ПОРЯДОК ДЕННИЙ ДЛЯ УКРАЇНИ», яка відбудеться 15 грудня 2023р. (Україна, м. Київ)
13.11.2023

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so' - Cannot open "/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so"

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: