UA
EN
111
2222
UA
EN
Розділи

Курси підвищення кваліфікації на тему: «Чисті технології в енергетиці»

З метою впровадження в Україні передових енергетичних технологій фахівцями Академії вивчено досвід розвитку «зеленої енергетики» в усіх європейських країнах. На думку цих експертів, найбільших успіхів у цьому відношенні досягла Данія. Ця країна повністю забезпечує себе енергією за рахунок власних загальнодоступних поновлюваних енергетичних джерел. На частку вітроенергетики там припадає більше 20 %. А до 2015 року цей показник планується довести до 35 %. Істотно менший внесок геліоенергетики. А основним енергетичним ресурсом є біогаз, виробництво якого допомагає у вирішенні проблеми «Відходів» і призводить до отримання високоякісних добрив.

Фахівцями Академії розроблені деякі модифікації цих технологій, спрямовані на зменшення вартості технологічного обладнання. За оцінками цих фахівців перехід на дані технології дозволить Україні повністю відмовитися від імпорту природного газу та істотно скоротити обсяги видобутку копалин енергетичних природних ресурсів.

Освоєння таких технологій не вимагає великих капіталовкладень і має здійснюватися за рахунок коштів споживачів енергії (в економіч -ських і екологічних інтересах останніх).

Враховуючи вище викладене, Академія проводить наступні курси підвищення кваліфікації, на яких слухачі (в два етапи) вивчають суть цих технологій і набувають знання з їх впровадження на практиці:
1. Теоретичне обгрунтування технологій вітроенергетики, геліоенергетики, виробництва біогазу, малої гідроенергетики;
2. Поглиблене освоєння, обраної слухачем, технології з набуттям знань, необхідних для проектування, виготовлення обладнання та здійснення технологічного процесу.
3. В процесі навчання, також, буде освоєнно мову програмування С++.
Як перший, так і другий етапи навчання проводяться по 36 годинним програмам ( одна робочий тиждень).

Вартість навчання кожного з етапів - 2500 грн. Для держслужбовців навчання безкоштовне.

Слухачі, які освоїли програму навчання першого етапу, отримують свідоцтво або сертифікат (за бажанням слухача) встановленого зразка про придбання відповідних знань. Слухачі, які засвоїли програму навчання в повному обсязі курсів, отримують диплом державного зразка, що підтверджує їх кваліфікацію.

Навчання починається після закінчення комплектації групи слухачів (не менше 10 осіб).
тел./факс (044) 248-40-33
моб. 093-507-06-99

Заявка
Анонси
Дату проведення курсів буде визначено після формування групи слухачів (кількість місць обмежена), про що буде повідомлено всім заявникам і буде надіслано пакет договірної документації та рахунок на оплату.  Орієнтовно початок проведення курсів планується у другій декаді березня 2024 року....
22.02.2024
Постійно діючі курси відбудуться у дистанційному режимі.Мета – підвищення кваліфікації та професійної компетенції у вирішенні пріоритетних екологічних завдань у сфері поводження з небезпечними відходами. В процесі навчання слухачі набудуть знання щодо нормативно-правових вимог у сфери по...
29.11.2023
Шановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у міжнародній конференції «ЗЕЛЕНА ЕКОНОМІКА ТА НИЗЬКОВУГЛЕЦЕВИЙ РОЗВИТОК: ПОРЯДОК ДЕННИЙ ДЛЯ УКРАЇНИ», яка відбудеться 15 грудня 2023р. (Україна, м. Київ)
13.11.2023