UA
EN
111
2222
UA
EN
Розділи

Курс підвищення кваліфікації: «Нові правила маркування харчових продуктів»

Запрошуємо представників компаній і підприємств відвідати курс підвищення кваліфікації: «Нові правила маркування харчових продуктів» що проводиться Інститутом екологічного управління та збалансованого природокориствування у партнерстві з Державною екологічною академією післядипломної освіти та управління (ДЕА).
15 квітня 2019 року з 10.00 до 16.00.
Клуб лідерів якості  (Київ, вул. Микільсько-Слобідська, 6Д).
 
Питання що будуть розглянуті:
  1. Технічне регулювання.
1.1 Скасування ГОСТів. Подальші дії та вимоги до виробника.
1.2 Застосування нормативних документів. Підтвердження відповідності. Проблемні питання виробника і шляхи їх вирішення.
  1. Вимоги нормативно-правових актів до маркування харчових продуктів.
2.1 Яким має бути маркування харчових продуктів у зв’язку з введенням в дію Закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів» з 06.08.2019 р.;
2.2 Умови застосування і способи підтвердження декларації «натуральний» щодо харчової продукції;
2.3 Правила застосування екологічного та органічного маркування;
2.4 Вимоги до надання інформації про відповідність системи управління виробника системам управління згідно з ISO 9001, ISO 22000, ISO 14001 тощо.
  1. Відповідальність та штрафи за порушення вимог до маркування.
3.1 На що звернути увагу виробнику, щоб не привернути увагу (позапланові перевірки) і не отримати санкцій від  Антимонопольного комітету та Держпродспоживслужби?
3.2 Державний контроль в Україні: інспектування та аудит операторів ринку. В чому різниця заходів державного контролю?
3.3 План державного контролю. Нова бальна система визначення ступеню ризику. Періодичність здійснення планового заходу з урахуванням суми нарахованих балів.
  1. Практикум з маркування харчових продуктів.
4.1 Що має містити етикетка і від чого відмовитися?
4.2 Наочні приклади «неправильних» етикеток харчових продуктів.
4.3 Розробляємо правильну етикетку з врахуванням нових вимог нормативно-правових актів та нормативних документів.
 
Учасники отримають сертифікати про проходження курсу підвищення кваліфікації (ІV рівень акредитації).
 
Лекторами, в рамках курсу, виступлять представники юридичних компаній та об'єднань, профільних технічних комітетів стандартизації, експертних установ і організацій, Мінагрополітики, Держпродспоживслужби та Антимонопольного комітету України.
 
За участь у курсі сплачується внесок у розмірі 2085,00 грн. за одного учасника (без ПДВ). У рахунок вказаної суми входить плата за доповіді, консультації, методичні матеріали, комплексний обід.
Діє система знижок: у разі двох учасників від компанії (підприємства) – 5% знижки, у разі трьох та більше – 10% знижки.  
Договір і рахунок для оплати участі та акту здачі-приймання послуг будуть відправлені на Ваш е-mail після отримання заявки про участь.
В день проведення курсу учасникам необхідно мати при собі два примірники договору, два примірники акту здачі-приймання послуг, оформлені стороною Замовника.
 
Контактна особа: Бузан Галина Сергіївна, e-mail:galinabuzan@gmail.com;  +38-066-405-42-80.
Анонси
Інформуємо, що згідно з п.2.2 «Інструкції з оформлення документів  для подання робіт  на здобуття Національної премії України імені  Бориса Патона», 23 квітня 2024 р. відбудеться  Вчена рада  ДЕА, де  буде розглянуто цикл робіт на тему «Доктрина захист...
17.04.2024
Дату проведення курсів буде визначено після формування групи слухачів (кількість місць обмежена), про що буде повідомлено всім заявникам і буде надіслано пакет договірної документації та рахунок на оплату.  Орієнтовно початок проведення курсів планується у другій декаді березня 2024 року....
22.02.2024
Постійно діючі курси відбудуться у дистанційному режимі.Мета – підвищення кваліфікації та професійної компетенції у вирішенні пріоритетних екологічних завдань у сфері поводження з небезпечними відходами. В процесі навчання слухачі набудуть знання щодо нормативно-правових вимог у сфери по...
29.11.2023

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so' - Cannot open "/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so"

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: