UA
EN
111
2222
UA
EN
Розділи

Конкурс дитячої та молодіжної творчості «Перлина Fеst».

Днями у Колонній залі Київської міської державної адміністрації за сприяння Міністерства культури України та Київської міської державної адміністрації Українська асоціація районних та обласних рад організувала і провела ІV Міжнародний конкурс-фестиваль дитячої та молодіжної творчості «Перлина Fеst».
Конкурс проводився під гаслом: «Творчість заради майбутнього!». Він вкотре засвідчив культурну різноманітність України, самобутність традицій та історичної спадщини, що передаються від покоління до покоління протягом нашої історії.
У номінаціях «Оригінальний жанр» та «Патріотичний твір» брали участь діти - учнівська молодь різних вікових груп , які мають здібності до науково-дослідницької діяльності в галузі природознавства, формування пізнавальних інтересів, первинних екологічних знань. Що важливо, залучення дітей до таких заходів сприяє вихованню в підростаючої зміни патріотизму і активної громадянської позиції.

Природа – багатство і окраса рідної Землі. Вітаємо дипломантку фестивалю Вероніку Бондареву за її чудовий   авторський вірш «Вода – це життя» у номінації «Патріотичний твір». 


Організаційний комітет Фестивалю висловлює щиру вдячність Державній екологічній академії післядипломної освіти та управління, особисторектору, д.б.н., професору Олександру Бондарю заорганізаційнупідтримку та участь у ІV Міжнародному конкурсі-фестивалі дитячої та молодіжної творчості «ПерлинаFеst». 



Анонси
Інформуємо, що згідно з п.2.2 «Інструкції з оформлення документів  для подання робіт  на здобуття Національної премії України імені  Бориса Патона», 23 квітня 2024 р. відбудеться  Вчена рада  ДЕА, де  буде розглянуто цикл робіт на тему «Доктрина захист...
17.04.2024
Дату проведення курсів буде визначено після формування групи слухачів (кількість місць обмежена), про що буде повідомлено всім заявникам і буде надіслано пакет договірної документації та рахунок на оплату.  Орієнтовно початок проведення курсів планується у другій декаді березня 2024 року....
22.02.2024
Постійно діючі курси відбудуться у дистанційному режимі.Мета – підвищення кваліфікації та професійної компетенції у вирішенні пріоритетних екологічних завдань у сфері поводження з небезпечними відходами. В процесі навчання слухачі набудуть знання щодо нормативно-правових вимог у сфери по...
29.11.2023

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so' - Cannot open "/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so"

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: