UA
EN
111
2222
UA
EN
Розділи

Клубок проблем непросто розв’язати самостійно

   29 квітня 2021 року відбулася робоча зустріч ректора Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління Олександра Бондаря із  головою Великодимирської територіальної громади Броварського району Київської області  Анатолієм Бочкарьовим.
   Ректор Академії поінформував гостя про освітньо-наукову  діяльність навчального закладу у напрямку поліпшення екологічної освіти в сучасних умовах та викликах, спричинених пандемією, підвищення кваліфікації представників державних органів влади та  місцевого самоврядування, установ і підприємств, а також поділився досвідом   співпраці   Академії  з територіальними громадами.  В свою чергу, очільник Великодимерської ТГ зазначив, що   «Нині міста та села країни  в умовах децентралізації органів управління  мають вирішувати численні як економічні, так і екологічні питання  життєдіяльності громад. Наприклад, збір, утилізація та переробка сміття, забезпечення якісним централізованим водопостачанням та надання належних побутових послуг тощо. І клубок проблем непросто розв’язати самостійно. Важливого значення набуває й  екологізація освіти мешканців населених пунктів, виховання у них почуття бережливого ставлення до навколишнього природного середовища». 
   В рамках зустрічі, з метою сприяння розробленню та виконанню планів дій з охорони навколишнього природного середовища, розвитку партнерства «громадськість – влада - бізнес» на місцевому рівні,  забезпечення до 2026 року соціальних та екологічних стандартів безпечного проживання населення, впровадженню екологічної складової у стратегічні документи розвитку  територіальної громади Олександр Бондар та  Анатолій Бочкарьов підписали Меморандум про співробітництво  Академії та Великодимирської територіальної громади Броварського району Київської області.
Анонси
Дату проведення курсів буде визначено після формування групи слухачів (кількість місць обмежена), про що буде повідомлено всім заявникам і буде надіслано пакет договірної документації та рахунок на оплату.  Орієнтовно початок проведення курсів планується у другій декаді березня 2024 року....
22.02.2024
Постійно діючі курси відбудуться у дистанційному режимі.Мета – підвищення кваліфікації та професійної компетенції у вирішенні пріоритетних екологічних завдань у сфері поводження з небезпечними відходами. В процесі навчання слухачі набудуть знання щодо нормативно-правових вимог у сфери по...
29.11.2023
Шановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у міжнародній конференції «ЗЕЛЕНА ЕКОНОМІКА ТА НИЗЬКОВУГЛЕЦЕВИЙ РОЗВИТОК: ПОРЯДОК ДЕННИЙ ДЛЯ УКРАЇНИ», яка відбудеться 15 грудня 2023р. (Україна, м. Київ)
13.11.2023

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so' - Cannot open "/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so"

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: