UA
EN
111
2222
UA
EN
Розділи

Міжнародний екологічний форум «Довкілля для України» - 2018 розпочав свою роботу

22 травня 2018 року у Міжнародному виставковому центрі ( м. Київ, Броварський проспект, 15) розпочав свою роботу черговий Міжнародний екологічний форум «Довкілля для України». Основною темою заходів Форуму 2018 має стати обговорення шляхів створення засад формування екологічно чистого середовища, як на території України, так і сусідніх держав.

Під час церемонії відкриття заходу заступник Міністра екології та природних ресурсів України В.Ю.Полуйко зачитав вітальне слово від Міністра О.М.Семерака. Також з промовами виступили ректор Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління О.І.Бондар та голова Постійної комісії Київської міської ради з питань екологічної політики К.В.Яловий.


Мета Форуму - висвітлення проблем та здобутків України в галузі охорони навколишнього природного середовища, розбудови країни на засадах збалансованого (сталого) розвитку, захисту довкілля та посилення екологічної безпеки. 
На засіданнях «круглих столів», конференцій та семінарів  поряд з традиційним колом питань, пов'язаних з навколишнім середовищем та сталим розвитком розглядатимуться і проблеми енергозбереження та органічного землеробства. Основною ідеєю та принципами екологічного форуму є три складові частини: політична, наукова та бізнесово - ділова.

Учасники виставки продемонструють здобутки своїх підприємств, компаній та організацій у напрямку збереження та відтворення природних ресурсів, представлять технології очистки стічних та забруднених вод, виробництва екологічно чистих продуктів, що не містять ГМО, обміняються досвідом створення альтернативних видів палива та джерел енергії, економії енергетичних ресурсів, зведення екологічно чистого житла, інших інновацій, що мають стратегічне значення для сталого розвитку нашої держави.

23 – 24 травня ц.р. Міжнародний екологічний  форум продовжить свою роботу.

  
 
Анонси
Дату проведення курсів буде визначено після формування групи слухачів (кількість місць обмежена), про що буде повідомлено всім заявникам і буде надіслано пакет договірної документації та рахунок на оплату.  Орієнтовно початок проведення курсів планується у другій декаді березня 2024 року....
22.02.2024
Постійно діючі курси відбудуться у дистанційному режимі.Мета – підвищення кваліфікації та професійної компетенції у вирішенні пріоритетних екологічних завдань у сфері поводження з небезпечними відходами. В процесі навчання слухачі набудуть знання щодо нормативно-правових вимог у сфери по...
29.11.2023
Шановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у міжнародній конференції «ЗЕЛЕНА ЕКОНОМІКА ТА НИЗЬКОВУГЛЕЦЕВИЙ РОЗВИТОК: ПОРЯДОК ДЕННИЙ ДЛЯ УКРАЇНИ», яка відбудеться 15 грудня 2023р. (Україна, м. Київ)
13.11.2023

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so' - Cannot open "/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so"

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: