UA
EN
111
2222
UA
EN
Розділи

20-та Міжнародна виставка''Аква-Терм''

15 травня ц.р. у Києві в Міжнародному виставкому центрі (Броварський пр-т, 15) відкрилася 20-та Міжнародна виставка водопостачання, відновлюваної енергетики, енергоефективного опалення, вентиляції, кондиціонування, сантехники та басейнів "Аква-Терм Київ". Такий щорічний форум енергозбереження та інноваційних технологій - найбільш значимий і впливовий не лише в Україні, а й за її межами.

У заході  беруть участь компанії практично з усіх регіонів України та понад 15-ти країн світу, зокрема: Австрії, Італії, Іспанії, Китаю, Латвії, Литви, Польщі, Туреччини, Чехії, Німеччини та інших. У виставці "Аква-Терм Київ" представлені національні павільйони Нідерландів, Швеції, Німеччини, Австрії.

Виставка організована за підтримки Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.
Експозиція - форум у всіх сегментах акцентована на енергоощадних технологіях: від систем опалення та кондиціювання до очистки води, що застосовуються у побуті, будівництві, сільському господарству, харчовій промисловості, фармацевтиці, машинобудуванні тощо.

У рамках виставки "Аква-Терм Київ -18" відбудуться семінари, «Круглі столи», і конференції за різними тематичними напрямками, зокрема: «Чиста вода та ефективне тепло для громадян України», «Шведські рішення тепло та холодопостачання», «Водопідготовка та очищення стічних вод. Лабораторний контроль. Вимоги до акредитації лабораторій» та ін.










Анонси
Інформуємо, що згідно з п.2.2 «Інструкції з оформлення документів  для подання робіт  на здобуття Національної премії України імені  Бориса Патона», 23 квітня 2024 р. відбудеться  Вчена рада  ДЕА, де  буде розглянуто цикл робіт на тему «Доктрина захист...
17.04.2024
Дату проведення курсів буде визначено після формування групи слухачів (кількість місць обмежена), про що буде повідомлено всім заявникам і буде надіслано пакет договірної документації та рахунок на оплату.  Орієнтовно початок проведення курсів планується у другій декаді березня 2024 року....
22.02.2024
Постійно діючі курси відбудуться у дистанційному режимі.Мета – підвищення кваліфікації та професійної компетенції у вирішенні пріоритетних екологічних завдань у сфері поводження з небезпечними відходами. В процесі навчання слухачі набудуть знання щодо нормативно-правових вимог у сфери по...
29.11.2023

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so' - Cannot open "/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so"

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: