UA
EN
111
2222
UA
EN
Розділи

28 квітня 2019 року – Всесвітній День охорони праці

28 квітня 2019 року, в Україні відзначають Всесвітній День охорони праці.
Цього року Україна долучилася до ініціативи Міжнародної організації праці (МОП) провести заходи до Всесвітнього дня охорони праці під гаслом «Безпечне та здорове майбутнє праці».
У 2019 р. МОП святкує 100-літній ювілей. Саме тому День охорони праці 2019 організація планує присвятити аналізу своєї сторічної діяльності, спрямованої на поліпшення рівня охорони праці. У майбутньому МОП продовжить рухатися цим шляхом з урахуванням тих значних змін, які відбуваються у технологіях, демографічній ситуації, організації праці та кліматі.
Всесвітній день охорони праці стане початком всесвітніх подій та заходів, присвяченим охороні праці на роботі майбутнього, що триватимуть протягом усього року. Як зазначає Міжнародна організація праці, завдяки знанням та досвіду, накопиченим за 100 років, вона готова зрозуміти і прийняти ті виклики, які виникатимуть на шляху до бажаних змін у сфері праці.
МОП готує ґрунтовний звіт з цього приводу, поділившись історією про 100-річне збереження життя та пропагування безпечного та здорового робочого середовища. У ньому буде відображена еволюція охорони праці, починаючи з періоду до заснування МОП у 1919 р., а також визначені основні поворотні моменти, що вплинули на цю сферу.
Важливо: у глобальному звіті висвітлюватимуться ті зміни у графіку роботи, технологіях (цифровізація та інформаційні й комунікаційні технології, робота платформ, автоматизація та робототехніка), а також демографічні, глобалізаційні, кліматичні й інші чинники, які впливають на динаміку розвитку охорони праці та характер професій у цій сфері, незважаючи на нові і старі ризики та відмінності, що існують між розвинутими країнами та країнами, що розвиваються.

Анонси
Дату проведення курсів буде визначено після формування групи слухачів (кількість місць обмежена), про що буде повідомлено всім заявникам і буде надіслано пакет договірної документації та рахунок на оплату.  Орієнтовно початок проведення курсів планується у другій декаді березня 2024 року....
22.02.2024
Постійно діючі курси відбудуться у дистанційному режимі.Мета – підвищення кваліфікації та професійної компетенції у вирішенні пріоритетних екологічних завдань у сфері поводження з небезпечними відходами. В процесі навчання слухачі набудуть знання щодо нормативно-правових вимог у сфери по...
29.11.2023
Шановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у міжнародній конференції «ЗЕЛЕНА ЕКОНОМІКА ТА НИЗЬКОВУГЛЕЦЕВИЙ РОЗВИТОК: ПОРЯДОК ДЕННИЙ ДЛЯ УКРАЇНИ», яка відбудеться 15 грудня 2023р. (Україна, м. Київ)
13.11.2023

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so' - Cannot open "/usr/local/php54/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/fileinfo.so"

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: